You and I

Hemkommen efter lite semester. Jag älskar min värdmorsas familj, alltså hennes syrror och brorsor med family. De är hur mysiga och snälla som helst. Torsdagen käkade vi mat och hängde hemma hos en av brorsorna. På fredagen gick jag upp 3.45 am(!!!!) för att åka med morsans sister in law( eller vad det nu heter vet inte ens vad det heter på svenska) för att shoppa på black friday. Black friday är dagen efter thanksgiving när alla affärer har rea och ingen moms. Vissa av affärerna hade 50 % på allt i butiken . Inte illa ! Vi shoppade i 9 timmar.. 5am till 2pm.INTE KLOKT! Jag hittade en del , ska ta en bild sedan och visa er för ni är såklart nyfikna hehehhe.

Vi drog hem för att ta en nap innan jag och morsans ena brorsson med kusin och jag skulle dra på collagefest. När han bjöd mig och berättade det för min värdmamma sa han " jag tar med mig din nanny på fest imorgon" haha. Och det var aningen så att jag är hans mosters nanny eller det här är Caroline, hon är från sweden han presenterade mig hela kvällen. Kvällen i fullo var ganska fail. Men det var sköj att festerna( för vi drog på tre stycken ) var exakt som på film. Tjejerna ser ut som skit, alla super på som att det är första och sista fyllan , folk röker på lite här och där. Och framför allt, beerpong med de röda plastmuggarna!! Jag var varken sugen på att röka på (vilket jag aldrig kommer bli så lugn mor och far,) eller att bli aspackad när jag visste att jag hade en ca 8 timmars bilresa med antagligen gnälliga barn framför mig. Och lång och gnällig blev den. Men jag gillar mina små troll lika mycket för det.

Ny ligger jag i soffan och kollar på amerikans fotboll . Vårt lag som min familj och nu även jag hejar på spelade sista matchen idag , slutade 0-50 till oss. Touchdoooown. Jag jobbar och barnen sover, väntar på att päronen ska komma hem så jag kan sova jag med !

Imorgon blir det innebandy och jag saknar gubbarna. Kolla på bilden så förstår ni haha! Har noll bilder från thanksgiving, är kass som fan att photoshoota.

you mina fina


Thanksgiving

Idag är det thanksgiving här . Igår åkte vi upp till sacramento för att fira med mammans släkt och snart ska vi över till hennes brors hus för att frossa i mat. Ja det känns som att det är det denna högtid hår ut på . Frosseri och tacksamhet.

Om en måndag och en dag kommer min kära family och kramar mig. Det ska bli ganska kul att se dem igen... Heheh nej det ska bli sviiinkul !


Brööl

Min ena lilla skruttjej har vart magsjuk idag och fått feber nu på kvällen. Usch usch, stackars lilla pyret. Inte kul att se henne sjuk. Känner mig lite skum, så skulle inte bli förvånad om jag vaknar inatt av att jag måste spyyy. Hoppas inte det, jag som är så exalterad inför thanksgiving. Vi drar ju upp till Sacramento på onsdag morgon. Tjohoo Var över hos Marissa nu på kvällen så att hon kunde ge mig lite musik i min iphone, har ju trots allt en bilresa på 9 timmar med tre barn framför mig..

Bröd

Nu har jag precis bakat bröd. Havrebaguetter! Lillkillen sa more please och mmm. bra betyg ! Hehe


Sööndag

Idag var jag i kyrkan med familjen. Kan inte förstå att jag säger detta nu men det var väldigt vackert. Så vackert att jag ville börja gråta. Det gjorde jag icke, men det var nära. Gudstjänsterna i Sweden är väldigt tråkiga, strikta och gråa. Här är det glatt och de har fina låtar med liveband osv. Det ända läskiga är när de börjar klaga på folk som inte skänker nog med pengar och när folk står med händerna upp i luften, blundar och mumlar. Men jag lät dem hålla på, för jag gillade resten. hehe.

Helgen har i övrigt vart mysig, hängt mycket med familjen vilket vi alla gillat.
Idag var jag med kristine, bruden från Norge. Hon är gooo! Hon shoppade lite julklappar osv. Hade näst sista luciaträningen idag också. Börjar närma sig ...

Nu ligger jag i sängen och kollar på amerikan musik awards. Kul !
Det har regnat som fan här i Cali idag. Inte klokt alls!


Dear god

Idag är det söndag. Jag hoppar över innebandyn för jag är fortfarande förkyld och jag vill bli frisk. Därför åker jag med familjen till kyrkan istället. Ska faktiskt bli sköj att se hur det är här borta.

Efter det är planerna som så att jag ska dra till kristine och hänga med henne innan lucian. NÄST SISTA GÅNGEN innan det smäller. Hohoho

Love


Kick ass

Idag har jag signat upp med LA BOXING som ska öppna här i Longan. Jag är så exalterad ! Fick välja mellan rosa och svarta handskar. Tog farta. Så sa jag iallafall svart när jag var liten, skulle ha fart cyckel, farta skridskor och fart hjälm. Trodde jag var cool eller något. Känner mig ännu coolare nu när jag är 20 år och ska börja slå skiten ur snygga instruktörer på boxningen. Hoppas det finns någon snygging iallfall, ser inte mycket av dem i parken. Och snyggingarna man ser tror att jag är tvåbarnsmorsa hahah ! JÄJÄ
Ikväll har jag sett twilight filmen med mina fina grannbrudar. Skitfilm.
kool

Innebandy

6-5 till caltech. Altså inte oss...
Jag fick en matchtröja i storlek 2xl. Jag drunknande och tappade min fart pga detta. Jäkla skit! Men annnara var jag och Sofia bra ! Nu ligger jag i sängen och ska sova. Upp och jobba om 6 timmar.

Imorgon drar Sofia till Karibien med sin family. Kommer sakna bruttisen. Inte ens klokt att vi bara känt varandra i lite mer än 2 månader.

Nattis pattis


Far

Grattis far. Jag älskar dig.


Remember the titans

Nu har vi det allt bra mys. Kristine jag och Sofia ! Hoppas fredagstacosen smakade bra fina fina svenskar. Jag älskar sleepovers.


Bröööl

Jag har precis vart och vaxat mina ögonbryn. Känns inte så dumt som det ser ut för tillfället. Lite rött osv hehe. Men det blir ont om ett tag igen ! Snart börjar jag jobba igen, har haft rast. Sitter och glor på ensam mamma söker, ja jag kan inte sluta. Och?! Jag älskar det ! Påväg hem från ögonbrynssalongen såg jag två ekorrar. Piff och puff!

Vad som händer ikväll vet jag ikke än, men imorgon blir det massa skööj. Ad händer i kingriver området? Löv löv


Göött

Hemkommen från middag med Maddie. Vi käkade på ett ställe som har crêpes. Löjligt gött !! Just nu ligger jag i sängen och chillar, borde sova men har några minuter kvar på min tandblekning. I tisdags när jag var på taget köpte jag white stripes som jag tänkt göra i två
Månader nu.. För er som inte vet är det är som tejp man tejpar på tänderna i 30
Minuter varje dag och så får man vita och fina tänder :) inte illa. Hej dåå




Äppelpaj

Kidsen gillade sagostunden, jag gillade det nog lite mer.Hehe. Var kul att gå på en klass med dem eller vad man nu ska säga. Lite annat än att bara gå te parken.

Igår gjorde jag smuläpplepaj till familjen . Den blev sjukt jäkla god! Mina föräldrar älskade den! Tänkte att jag får ju fira lite för att jag fått körkort haha.
Idag på min rast drog jag ner till at & t som är motsvarigheten till Telia för att fixa ett simkort som passar till min iPhone. Så nu kan jag använda den som telefon !! Skön jävla känsla. Underbart att höra sin gamla sms signal igen osv osv . Min lilla bebis . Vad gjorde man innan iPhone ?!

Snart ska jag käka middag med min kära vän Maddie. Ska bli kul, har inte träffat henne på typ nästan två veckor !


Hej hopp

Nu ska jag och de två små snart traska bort för att gå på storytime som man översätter sagostund till här i Amerika. Kul att hitta på något, hoppas de gillar det och att de håller sig i skinnet hehe :)

Vi ska åka upp till min värdmammas släkt i sacramento för thanksgiving. Jag längtar faktiskt svin mycket, ska bli kanonkul att träffa dem igen ! Vi har ju inte thanksgiving men vad jag har hört är det en svullo högtid = massa mat. Fy
I helgen ska vi nog kolla när USC spelar match, altså amerikansk fotboll. Tycker det är kul att kolla på, förstår faktiskt hyfsat bra nu med hehe.

Igår tog jag altså körkort. Det känns så skönt att ha det gjort, var inte direkt som hemma. Mycket lättare här och nu Förstår jag varför alla kör som idioter här .
Hade vart spännande att se vilka som läser min fantastiska blogg haha... Säg hej !

Puss


DMV

YREEEEEEEESSS !!!!! KÖRKORT I CALIFORNIEN FRÅN OCH MED IDAG!

Puss på er


Måndag

Efter att jag slutade igår kom denna raffiga bruttan hit. Vi snackade skit och knapprade på datorn. Till middag käkade vi något asgött kött, sa till min värdpappa som lagat maten att det här hade min pappa älskat! Får introducera detta kött för han när han kommer hit. Smakade lite rökigt bbq. Svårt att beskriva men satan vad gött !

Jag och mina bebisar gick på promenad med en granntjej och barnet hon passade igår, det var mysigt. Det är verkligen höst här nu, löven har börjat falla och det är svin kallt på kvällarna. Dock inte som i Sverige kan jag tänka mig. Nu ska jag ta en nap, bästasomfinns, innan jag börjar jobba igen.


Träd


6 November 2011

Denna helgen har jag spenderat med Ebba och Freja. Freja är från Trollhättan och Ebba från Halmstad, goa bruttor ! På fredagen degade vi i mitt rum och kollade på friends. De sov över här för vi skulle kunna leka dagen efter med. Efter en sen frukost drog vi oss ner till NewPort Beach för att kolla läget lite, vi alla är riktiga suckers för OC och det är ju där de ska bo. Men det visade sig efter lite kunskap och googlande från Ebbas sida att mycket är inspelat i Malibu , Long Beach, Manhattan Beach och Hermosa Beach. Fuuuusk. Efter ett stopp vid en pier drog vi till ett rikemans köpcenter - Fashion Island. Det var Fancy ! Jag köpte silverträd där man har lite smycken på, en väska och ett par flip flops. Ska nog lägga upp en bild sedan ! Efter det drog vi och käkade uppe vid Ebba och sedan far vi hem till henne för att sova. Vi hamnade i soffan med hennes goa värdföräldrar. Hennes värdpappa älskar Svensk musik, det slutade med att jag satt och tipsade han om det ena och det andra bandet. Hehe, Han är urskööön ! Idag så skulle vi dra och klippa oss men det var stängt, så vi drog till starbucks och spelade kort i typ tre timmar haha ! Konstigt men sköj ! Vi såg Janice Dickinson köpa en kaffe och klaga över att det tog för lång tid. Brudarna ville duscha lite innan lucian och sedan käkade vi kina buffe på en kvart för att hinna till Lucian som började halv sex. Nu har jag duschat och lagt mig i sängen. Freja berättade att man kan se Ensam Mamma söker på tv3play. HALLÅÅÅÅ, LOVE. Det ska jag göra nu. I lördags fyllde min bror 18 år !! Grattis till honom fina fina bror. Ska bli kul att träffa hela högen när de kommer hit vid jul, då blir det ROADTRIP !!

Hej

Idag har jag haft en ganska go dag. På min rast idag åkte jag och en annan granntjej till ett mall. Jag köpte en tjocktröja från abercombie & fitch och två body lotions från Victorias secret. Så nu luktar ja coconut passion eller lost in fantasy. Inte illa för att komma från kingriver hehe . Min kära syster har låst upp min iPhone idag så snart kan jag använda den här i staterna, tjohoooo!

Jag är helt slut, så jag gör ett längre inlägg imorgon. Kolla vad jag fick när jag shoppade på Victorias secret idag. Hoppas på 500 $


RSS 2.0