Skriversomettfyllo

Skriver som ett fyllo. Anyhow det som var kul är att 20 lbs skivstången alltid är ledig. Svagis


Svag

Hur kul är det att vare gång jag ska använda en skivstång på gymmet. Den enda 20 lbs som finns, är den alltid ledig!! Vart upptagen två gånger på tre månader. Fick då ta 30 lbs, höll på att dö. Betyder det att jag är den svagaste på mitt gym? Haha


Tick

Tiden går fort som f a n. Tre veckor innan jag ska packa och dra.
Igår på gymmet fungerade inte ACn i rummet där alla löpband finns. Tror ni jag dog eller? Vi hade 32 grader igår. Stekande hett. Hetsigt. Lite segt när man jobbar. Smälter liksom bort. Ska försöka jaga ikapp våran barnvakt så hon kan klippa mitt hår denna veckan. Så seg är hon. Säger att hon ska höra av sig. Händer inte. Men jajja. Vi ska nog spendera min sista helg här i det nya huset. Det betyder flytt och badande i poolen de har där. Wooopa. Jag är snart 22 men älskar fortfarande att leka och simma i poolen. poola. Hehe
Ciao


Hej

I fredags hämtade jag upp min kära lilla gunnsan vid tåget. Var hur kul som helst att få se henne igen! Vi åkte hem till mig och gick sedan ner för att käka middag. Ett glas vin och en bärtz räckte för mig. Lättpåverkad brutta.
På lördagen drog vi till universal studios. Nere i long beach vad vädret kasst, i studio city var det vaarmt. Jeans och jacka var lite överkurs kanske. Universal var lika roligt som förut. Mickan var glad för hon har aldrig vart där. Och pappa, simpson åkgrejen var sjukt kul!
Vi drog därefter till griffith observatorium. Världens finaste utsikt över los angeles. Synd bara att smoggen täckte en stor del av stan. På söndagen åkte vi till tre grove och kollade bio. Himla fint ställe det också! Bion var bra, vi såg 42. Sedan körde jag henne till tåget :( nu är jag själv igen.
Regnade igår och ska vara kasst väder idag också. Kul för er att ni nästan har sommar.. Heheo
Nu ska jag strax börja jobba, helt slut idag. Puss puss på er


Torsdag

Igår morse 6am-7am körde jag mitt första pilatespass. Sjukt jobbigt, inte konditions utan styrke jobbigt. Kul som
F a n Dock. Har 8 gånger kvar och 5 veckor på mig. Löser jao utan problems hehe. Sa farväl till min lilla kaka igår. Lipar alltid när man ska säga hej då. Kom ingen tår. Vi har garvade åt skit istället. Ska åka upp till henne i sommar och säga tjing tjong.

Nu väntar jag på mitt ägg som kokar för fullt på spisen. Ska bli gött, käkat gröt redan. Slutar 1 idag. Dagen från paradiset, jan kom hem igår. Skönt med en till vuxen i huset. Slippa känna sig som en mamma till 100%. Ska Skype med Fillenaldo efter jag slutat sedan träna och därefter städa mitt rum. Får ju finbesök imorgon. Finfredag!
Nu måste jag käka ägget och borsta gaddarna. Börjar om 9 min!! Wooop
Bye


RSS 2.0