Dags för hajk

Vi kom fram till huset runt fyra. Var i säng halv fem. När vi vakande runt halv elva kände jag mig bakfull. Vilket jag inte var , bara sjukt trött !

Vi drog ner till byn efter frukost osv och hittade en superfin hike, se bilderna. Kommer komma upp mer snart. Nu har vi käkat tacos och ska slagga. Lång dag imorgon framför oss. Jag älskar Yosemite !


Tack mammi

Tack för böckerna mamma. Glömde säga det :) nu är klockan 23.53 och vi har precis kommit ut ut en 2 timmars bilkö . Värsta jag vart med om i mitt liv. Hej hej Yosemite !


Som ett brev på posten

Nu har jag förberett lite med mat inför våran resa som bär av idag ,jag var i Yosemite med min familj när de kom över och jag älskar det stället. Så vackert!

Nyss var brevbäraren här och gav mig ett stort paket som var från Mammi, med svenska böcker. Så nu har jag massor att läsa hehe. Föresten så sa brevbäraren att det lät som jag kom från New York. Det vill säga ingen svensk accent . Woooop wooop. Är något av det finaste en amerikan kan säga till mig. Tummen upp


Blä

Fick reda på idag att min Lcc
( kontaktperson) här i USA har cancer. Hon är gravid med sitt andra barn och de kan inte börja behandla henne innan hon fött barnet. I många fall är livet fan inte ok.


Saknade vänner

Igår kväll fick jag något ryck, lyssnade på en låt och började lipa. Insåg att jag saknar alla hemma mycket !
Anyway,
Boxades igår, drog med mig barnens kusin Raquel också. Dör lite smått idag, mina ben värker. Läraren är svin snygg så jag tog nog i lite mer än vad jag brukar..hehe
Imorgon drar vi till Yosemite , wooooop, ska bli så jäkla kul !
Min morfar fyller 75 bast idag, ska slå han en pling just nu.


KAKAN


15 dollaros

Köpte denna söta för 15 dollar. What?! Ja 15 dollar. 101,51 svenska riksdaler.


LA Lakers

I fredags kom Freja hit, vi käkade middag och försökte planera inför vegas 18-20 Maj. Går ju sådär. Hon sov här och på eftermiddagen körde hon mig till Sofia. Jag underhöll henne när hon var barnvakt , 3.15 somnade jag. Söndagen bestod först av innebandy en dryga timma, jag kollade på dock eftersom jag är lite halvkrasslig. Sedan åkte vi och kollade på Lakers- Oklahoma i staples center. Fy fan vilken match !!! Förlängning två gånger och tillslut vann vi. Vi såg en jäkla massa kändisar. Bland annat : James Gandolfini från Sopranos
Jerry Ferrara från entourage
Denzel Washington , skådespelare
Jack Nicholson , skådespelare
Will Ferrel, skådespelare
Och OCH Ashton Kutcher !!!!
Bra match och en bra dag .
Sedan drog vi och klippte oss. Jag blev kanon nöjd, även med slingorna.


Innebandy för hela slanten

Den 5 maj ska vi dra upp till Fresno och lira en innebandycup ! Wooop. Svin kul


Det snurrar i min skalle

Äh fy vad jag har blivit förkyld. Ont i halsen också. Pallar icke ! Röv


Lakers

Fick två biljetter av min värdpappa till LA Lakers match på söndag. Så Sofia och jag ska festa till det och dra. Wooop. Snälla americano Dad. Ska föresten bli kanon väder i helgen, lets go to the beach. Har vart kanon varmt idag också.


Roligt

Rebecca 3 år, När vi leker doktor och hon ska kolla mitt hjärta, "You better be stop it Caroline, listen to your heart !
Sötis

Skype

Igårkväll åkte jag och käkade buffelhamburgare med Sofia och hennes familj. Gött som vanligt kött. Är tydligen mycket nyttigare osv osv. Smask.
När jag kom hem skypade jag i 2 timmar med min fina syster. Släckte lampan vid kvart över ett tror jag, trots det är jag inte alltför trött idag utan gick upp 6.15 för att ta en pw. Skönt


Fint


Victorias secret

Sådana här snygga shorts med guldpaljetter har jag köpt. Slå det ni hehe

Påsk och bad


Påsk

Min påskhelg vart mys. Vi spenderade tid med släkten och käkade hamburgare. Barnen letade efter ägg fyllda med godis. Som det ska vara. Vi stannade fredag - måndag och åkts sedan hem. Vägen ner kändes längre och det vart lite väl mycket gnäll, men vi kom hem iallafall.

Tisdag - torsdag åkte vi till Palm springs. Som ligger i öknen, typ. Varmt och soligt. Vi lekte i poolen varje dag, och jag blev faktiskt lite brunare ! Äntligen. Jag körde hem själv på torsdagen och stannade på en outlet, ett ställe med massa märkesaffärer, billigt. Köpte dock bara bebiskläder. Inte till mig utan till familjen. Jag var altså ledig torsdag och fredag och drog och tränade plus att jag shoppade. Upplevde även värsta regnovädret sedan jag kom till Cali. Helt galet !

Igår var vi på kalas för lilla killen i familjen som fyllt 2! Det var kul, resten av helgen blir slapp inkluderat lite jobb idag söndag. Imorgon börjar veckorna som vanligt igen. Ska lägga upp lite bilder snart. Köss


On the road

Drygt 2 timmar kvar tills vi är framme. Det ska bli skönt, sitter längst bak i bilen och det är svårt att sträcka ut benen ibland. Jag och mina två äldsta kids ligger typ ner med benen över varandra. De är söta. Lyssnar på morgonpasset i P3 och snart ska jag spela ett spel med ena tjejen.

Glad påsk!


Trötthet

Tiden rusar förbi. Livet går i 180 km/h känns det som. Redan fredag imorgon och då bär det av till sacramento för påskfirande. Det är en ljuvlig resa vi har framför oss, eller inte. Kommer bli en lång dag. Hoppas jag kan sova hela vägen. Heheh

You and me together, stars forever.


Gasen i botten

Har glömt av att skriva här att MIN BROR HAR FÅTT KÖRKORT !!! Grattis lille snorunge.


Välkommen in

Shit. Ibland slår det mig vart jag befinner mig osv. Jag bor i LA , inte i Sverige, för tillfället iallafall. Och det slår mig även vad mycket jag vart med om och vad jag fått uppleva. Vilka fina människor jag fått lära känna. Tacksam tjej helt enkelt.


Boombox

Idag har jag vart sjukt bra. 35 min powerwalk på morgonen. 60 min boxning. 30 min löpning. Heja heja. Såg en apsnygg kille på boxningen i förra veckan. Han var inte där idag. Kanske imorgon. Eller på torsdag. Jag ska vara där för att hålla utkik.

Kollade precis på lyckan i LA. Love it. Pantade men kul. Puss på er


Äh

Ebba Jadelind. Det blir ingen sour patch eller riesen för mig i helgen. Drar upp till sacramento och påskar. För er andra som inte vet vad sour patch är , så är det amerikas godaste godis. Det vill säga sällsynt , för USA är inte bra på godis. Det vet jag.


Morgonstund har guld i mun

Såhär fint är det på morgonen när jag är ute och promenerar.


Hunger games

Nu kör vi. Älskade filmen, är säker på att jag älskar boken med. Flickebarnet är hemma från sjukhuset och hon mår bra. Vi alla är glada att ha henne hemma igen❤

Dagen har bestått av en timmas löpning, cyckeltur med familjen och hjälp min värdfarsa att röja och fixa i garaget. Det blev fint! Sedan åkte jag och handlade för familjen. Inser ni vilken kanon au pair de har?

I veckan ska jag pumpa på boxningen och löpa som aldrig den. Jag ska också powerwalka varje jävla morgon. Svordom på det också. Förlåt mor.


Fenixgala

Igår var det fenixgala för alla skibkare. Jag hade bestämt med virre att vi skulle skypa på förfesten och överraska brudarna, vilket vi gjorde ! Det var kul. Jag började lipa. Ovanligt va. Alltså fenixgala är avslutnigsfesten för min innebandyklubb.

Resten av dagen spenderade jag på sjukhuset med familjen. Nu har det kommit fram att hon har stafylokocker och de väntar även på andra provsvar. Hoppas hon får komma hem idag för det är det enda hon frågar om. Fina lilla tjej.


RSS 2.0