Let your body decide where you want to go. High or low. Fast or slow.

På frågan om vad jag har för färg på mitt hår svarar min treåring ; white !


Herregud

Jag har precis tryckt på betalaknappen. Jag ska hoppa bungyjump på lördag !! Wooooop
Har för övrigt sett världens sämsta film idag, wanderlust eller något. Svin kass, se inte ! Men se filmen på mig nästa vecka när jag hoppar bungyjump. ;)
Puss


6 månader

Denna helgen har fan vart kanon. Jag har fått en ny fin vän ! Jag hade en weekendclass i helgen, så frejas kompis Linnea från San Diego kom upp för att också gå på den kursen, Freja och Linnea sov här och sedan drog jag och Linnea på kursen lör-sön. Efter klasserna på lördagen drog ut med Freja och Tony i Venice. Kanonkul!
Vi var hemma på hotellet halv fem och sov i typ 2,5 h. Zzzzz

Inför den här kursen skulle man göra läxa, man skulle skriva 5 papper om sig själv plus en tre veckors dagbok. Eftersom jag anmälde mig sent fick jag två veckors förlängning på detta efter kursen var klar. Tror ni inte att jag fick mitt diplom ändå? Altså tror de att jag skickat in allt och var klar med allt ! Peppar peppar ta i trä på att kvinnan inte upptäcker sitt fel :)

Det är något knas på min blogg, man kan inte kommentera har jag förstått..
Påtal om blogg, detta sms fick jag av min kontaktperson precis :

Wow- I just got an offer from an online newspaper in long beach that wants you to be one of their regular bloggers! Let's talk tomorrow!!!


Run Run

Idag föddes en prinsessa i Sverige. Tycker det är stort och fint. Det ska jag säga till mina tjejer i familjen, de kommer dö !
Precis hemkommen från min morgonlöpning. Är det bästa som finns för tillfället. Snart så

Idag ska min värdmamma och pappa ta reda på könet på barnet i hemmet mage . Och ja om jag inte sagt det så ska dr ha en femte ! Också fint på något sätt


Ät så blir du vacker, blir du vacker blir du gift och blir du gift blir du fet.

Så här fint bjöd Freja på igår. Synd att de smakade skit dock.


Finns det en så finns det flera

Är det fler än Sofia som inte kan kommentera här ? Eller är alla på solsemester ? :)

Denna helgen har jag vart på lite busigheter som min kära vän mikaela skulle sagt. Jäkligt fin brud föresten.
Jag Ebba och Freja tog en liten lunch uppe i Beverly hills på lördagen, det var mysigt. Sedan hängde vi i frejas vackra hus innan vi drog på middag med Tony och kristoffer. De är två svenska killar som pluggar här. Efter käket satte vi på oss en terassbar och de drack drinkar innan de drog ut. Jag körde hem för att lira 2,5 h innebandy idag på morgonen. Sedan lunch med gubbarna och Sofia .

Hela eftermiddagen spenderade jag med familjen, eller ja med de som inte är sjuka. Nu är min värdmamma och äldsta sonen sjuk.. De är de sista att bli sjuka i och skönt är väll det så skiten är över snart , hehe.

Imorgon är det presidents day här. Altså en röd dag. Puss på er !


Hej kära dagbok

Jag tror föresten att jag vet varför jag inte gillar att blogga så mycket. När jag var liten skrev jag dagbok var kväll, eller rättare sagt. Jag tvingade mig själv att skriva, oavsett hur trött jag var och hur tråkigt det än var , jag skev varje kväll.
Kommer säkert vara tacksam när jag är 40 år och läser mina fina inlägg : "hej dagboken. Idag har jag vart i skolan, sedan lekte jag med Anna. Det var kul. Puss och kram / Carro "


Kanooooon

Vi hängde på Manhattanbeach i 25 gradigvärme
Vi hängde på Manhattanbeach i 25 graders värme

FinKristine och FinSofia och så jag. Lirade lite basket !
Sofias värdbarn S fyllde 1 !
Vi drog ner till stranden (igen) och lirade beachvolleyboll och stog på händer.
Vi drog till Big Bear för lite skidåkning !
Jag blev solbränd !
Vi hade en heldag med två svenska killar, tennis, beachvolleyboll och utgång !
Carson fyllde år och vi firade även Valentinesday. Jag fick världens finaste kort !

Long time no seen

Jag vet, jag har vart värdelös på att uppdatera, det här med blogg är verkligen inte min grej. Pallar inte tanken på att jag måste göra det, men jag gör det för eran skull. Så ni får se och läsa om mitt fantastiska liv här borta! För tillfället är det inte särskilt vackert, blev magsjuk igår kväll på mitt aupair möte. Spydde, körde hem i 30 min gick och la mig och vaknade sedan ett x antal gånger på natten. Jobbade från halv ett till halv sju för att mamman verkligen behövde åka till jobbet. Vi låg mest och kollade på barnprogram!

Min iPhone är seg så jag har tagit bort alla bilder härifrån. Men jag ska lägga upp lite senare, har iallafall haft några fina veckor här, vi har gjort massa kul saker. Hoppas ni har det bra hemma i snökaoset! Återkommer snart !


Zara

Vet att du gillar denna bilden, så här får du. Så här mkt saknar jag dig Sara.


Jsk

Angående inlägget där nere är det från Sofia, och det är hennes rum. Inte mitt. Tror det är en liten pik för att jag sovit där för mycket hahah


Söt

Såhär go är min vän. Fan vad bra att hon finns !


Nu jävlar

Vill inte slå någon på käften längre, bara mig själv. Så nu kör vi!

Livet går så jäkla fort, det är en månad sedan min familj drog tillbaks till svearike. Ska lägga upp alla bilder. Har hunnit ligga på beachen och åkt skidor ! Livet är gött och mina vänner är så fina!

Denna dagen har hitills vart kanon, skypade med Sara en snabbis imorse. Gullis
I maj kommer Erik hit och då ska vi till vegas för att fira att jag fyller 21. Woooop


Snorunge

Jag är förkyld och jag vill bara dö. Jag som tänkte träna som en jävla jävel denna veckan osv. På lördag ska vi iallafall åka skidor i big bear. Kanon kul !
Ikväll har jag vart på bio med norskan. Hon är fin hon !


RSS 2.0