Kanon helg

Kanooooon helg med mikaela. Börjar få ångest över att fara hem med allt som har med packning, pengar, farväl, pengar, packning osv osv. Nästa vecka far vi till Palm springa med familjen för sol och bad. Veckan efter är min sista jobbvecka och på fredagen där far jag till Ida i Connecticut. Exakt en månad tills jag är hemma idag. Kan fan inte bärga mig .


Fyra bugg och en coca cola

Käkar lax svamp och avokado till middag. Mums. Jobbat löjligt mkt denna veckan men Mellersta tjejen är på sjukhus, hon mår bra har en staffinfection och de försöker komma på varför och hur hon kan få det så ofta. Senaste var för två veckor sedan och nu är det tillbaks. Lille skrutten.

Mikaela den grisen kommer hit imorgon !!!! Yaaaaaaay. Kanonkul. Nästa vecka åker vi till Palm springs med la familia och den helgen kommet Emma Engelin hit !! Yaaaaay


Hard work work

Inne på min näst näst sista vecka. Tre veckor Kvar av jobb. Två och en halv vecka av turistande. 16 h av resande hem till Sverige. Landar den 26 september. Hunnit med så mycket det senaste. Vegas, Grand canyon, Kanada, och nu senast Santa barbra ! Träffade äntligen min fina Mikaela igen !! Vi hade svin kul på konserten på fredagen, gavin degraa och colbie cale vet inte hur man stavar men men. Sedan drog vi ut och blev bjudna på bärs och drinkar. Söndagen var på stranden och stan. Vi käkade lunch men min gamla jobbarkompis från Citymail. Sedan for jag hem.
Mikaela kanske kommer hit i helgen. YAAAAY.


Canada

Hemma från Kanada i onsdags kväll. Fick lite mer frågor vid immigration än alla andra. "jobbar du med något annat ön au Pair ?" " när far du hem" osv osv. Jobbade hela dagen igår, ikväll efter fem när jag slutar åker jag direkt upp till Santa barbra för att träffa MIKAELA !! Äntligen ! Ska bli sjukt kul. Vart och hämtat upp hyrbilen nu, dyrt som fan. Men gick inte att lösa på annat sätt.

Kanada var fint som bara den, såg exakt ut som Sverige, fast med massa höga berg. Vackert som tusan. Hade en kanon tid med sofia och hennes familj där, väldigt kul ! Shooo brooo. 5,5 veckor kvar tills jag kommer hem.


Buss

Sitter och väntar på bussen, dricker lite kaffe. Ska åka till Sofia och därifrån far jag och hennes familj till Kanada !!! Yaaaay. Ska bli så skönt att komma iväg och bara vara med dem. De är lovely. Bokade flygbiljett till Ida igårkväll. Shohoo.


Cash

Ska bland annat ikväll boka biljett till min kära Ida i september. Plus att jag måste duscha. Plus att jag måste göra ditten och datten. Är avundsjuk på alla som är på way out west nu. På min pappa som får se min mammi varje dag på min mammi som får se pappi varje dag. Osv. Men snart är jag där jag med. Håll ut.

Btw i vegas så festade jag och Matilda med en 2ndra spelare i NY rangers , han och hand kompisar bjöd in oss till sitt vipbås. Han var galen. Googlat som en idi för att veta vem det är, inget resultat än.


Full rulle

Nu jäklar händer det mkt. Imorgon åker jag med Sofia och hennes värdfamilj till Vancouver i Kanada. Yaaaay yaaay. Så jäkla jäkla skoj !


Flygbiljett

Den 25 september lämnar jag mitt andra hem för att den 26 september landa i svea. Känns bra men jäkligt udda på samma sätt. Efter ett år känns LA väldigt hemma. ❤


Tråkigt

Tycker det är så jäkla tråkigt att skriva blogg och det tar sån tid. Tänkte lägga upp ett inlägg om min Grand canyon /vegas helg. Blir det inget med det, kan jag säga att jag hade svin kul !! Snart är jag hemma. Jääääkligt snart


Trött tjej

Jag är helt slut efter loppet igår. Öm i kroppen och trött i skallen. Packade lite igår men får göra resten ikväll efter jag hämtat upp bilen vi hyrt. Tog föresten min äldsta tjej till en audition i LA igår och det var även en audition för grabbar. Snygga modeller överallt. Såg två killar jag ska gifta mig med. Hehehe Tror jag ska lösa så jag kommer hem lite tidigare , har inga direkta planer för min resemånad så.


Here we go

Imorse körde jag och min äldsta grabb ett stud ironman lopp. Det går ut på att springa längst stranden simma ut till en boj och tillbaks fortsätta springa på stranden till nästa boj osv osv. 14 stycken . C ville ge upp men jag pushade honom och vi genomförde det, simmade inte alla sträckor dock men satan vad kul det var ! :) Imorgonkväll far jag till matilda och på torsdag drar vi vill Grand canyon och VEGAS. Taggad till tusen


RSS 2.0