Min ena fina tjej är på sjukhuset. Hon mår bra men läkarna vet inte vad som r fel på henne. För något är knas. Hon har haft feber och hennes hand har vart supersvullen. Vill att hon ska bli bra och komma hem för det är tomt här hemma utan henne. Var och hälsade på henne i morse , hon är precis som vanligt men läkarna vill ha kvar henne tills de vet vad som händer med henne .


Give me five

Fick godis av min syster på posten i måndags. Gott ! Har inte hänt så mycket mer, i helgen var Freja och Ebba här. Vi myste och hade det allmänt göttigt. Idag fyller min mormor år ! Grattis finis!
Ska jobba i 12 timmar idag. Heja heja


NHL

I torsdags drog jag och Sofia på hockey. Efter många om och men kom vi fram , missade dock första 20 minuterna, men vi slutade lipa när vi hamnade från Högsta raden till 4 raden från plan. Bra att Sofia har lite kontakter här och där. Detta var min första hockeymatch live och jag var mer än nöjd. La kings lirade mot st Louis och i st Louis är det en kille från Västerås som spelar. Det vart 0-0 men efter förlängning och straffar vann La !

Nu har jag två grisar här. Ebba och Freja sover här för igår var vi på bio. Hunger games. Fy f*% vilken bra och sjuk film. Punkt slut. De var lite sena så vi fick ta elva bion, med andra ord var vi hemma tre på morgonen. Idag känns det som vi är bakfulla.


Hejhej

Det där kryptiska inlägget om beslutsångest handlar om att förlänga mitt år eller ej.

Imorgon ska jag och Sofia på hockey. Och i helgen ska jag tvinga mina brudar att mysa här. Vill åka ner till Newport hållet och ragga runt. Inte på grabbar utan på stan. Hehe

Jag är nyfiken på vilka som läser min skit här på bloggen. Säg hej


Skitbra

Imorse gick min treåring och bajsade på toaletten för första gången. Kanske för mycket info för er. Men jag är iallafall svinglad !! Och stolt över henne :) woohoo


Beslutsångest

Inom två månader måste jag ta det största beslutet hittills i mitt liv. Och med min vanliga Beslutsångest, plus att jag alltid tänker på alla andra i första hand kommer det bli svårt. Hade velat svära nu så ni ska förstå att det är stort. Men får inte för mamma.


Okej mamma jag ska sluta svära. Tycker det är skönt att göra det ibland bara, rullar gött på tungan liksom. Jag har inte ens koll på vilka som läser min blogg. Så ni som tagit illa upp, förlåt.


Good luck

Igår var det St Patriks Day eller hur man nu skriver. Har ingen aning om varför man firar den, men har med irland osv tydligen att göra. Jag min värdmamma och äldsta sonen åkte till en bowlinghall där det var andra familjer och höngde. Efter ett tag säger morsorna i gänget att de vill gå till the dubliner som är en irlänsk pub runt hörnet. Finns bara ett problem, jag är inte 21... Från ingenstans säger en av mammorna, men du kan ta mitt leg , jag ska dra nu. Observera, hon är blond, jag är blond. Jag är 20 hon är 41. Alla tyckte det var en kanonide! Så vi traskade bort till puben, men npgra meter innan fegar jag ut och tar upp mitt egna leg istället. Funkar ju för fan svinbra, han sa välkommen och släppte in mig ! Väl där inne drack vi en öl med en nedsänkt shot i, har ju druckit godare saker. Efter ett tag drog vi hem och jag drog till Sofia. Vi skulle käka middag med freja, ebba, vicky ich Mehrjou, på ett ställe som heter pace, fan vilket sjukt bra ställe !
Sofia , jag och Mehrjou drog spontant ut till två av deras kompisar och nu har jag precis vaknat i Sofias säng. Vi får se vart dagen bär.

Love

Mammi. Jag älskar dig med! Pappa dig med !


LA Queens

Nu har min kära vän dragit. Vi köpte thai och snask. Hade kul som vanligt. As garv osv. Jag fick en present av henne, en la kings tröja. För näst nästa vecka ska vi på NHL! Kings mot st Louis. Spännande. Föresten så sa min värdmamma att jag kunde fått gått på amerikan idol igår, om de hittat någon som kunde löst av mig...... Fml som Sofia säger hela tiden. Hade ju vart kul som fan. Anyway, nu ska jag nana i min nya kings tröja så jag är pigg inför ännu en lång dag imorgon. Tur att man har söta kids. Jag är ingen människa som säger jag älskar dig hit och jag älskar dig dit till andra än min familj och nära vänner Men dessa små varelser kan jag säga I love you till och mena det. Jag har känt dem i sex månader, damn!


Run Run

Såhär ser mina nya löparskor ut, andra paret jag har av denna modellen och de är bäst. Snygga och sköna.
Ikväll kommer min fina Sofia hit, vi ska köpa hem thai. Ingen thai utan thaimat. Gott som fan. Skulle vart och svettats på boxningen nu men folket här hemma är sena så får jobba på. Ska bli kul att se min knorr igen


Vitlök

Nu har jag precis käkat lunch. Sallad med min värdmammas hemmagjorda vitlöksolja typ. Svin gott. Men stinker antagligen vitlök nu. Hehe

Denna veckan har jag vart trött av två anledningar. 1. Vi har ställt om klockan till sommartid, så när man vaknar klockan halv sju är klockan halv sex osv. 2. Jag har hittat massa bra serier på tv3play och kanal5play , vilket betyder att jag släckt lampan runt elva varje kväll. Inte bra ! Får skärpa mig tills nästa vecka. Ikväll ska jag boxa skiten ur boxningssäcken och springa en 1000 mil efter hehehhe. Okej det första är sant iallafall, aka nog springa en timma efter passet iallafall kanske.


No one's gonna love you

Helgen spenderade jag med familjen. I fredags kollade vi på film. På lördagen drog jag och boxades på morgonen och hängde sedan med kidsen tills vi fick gäster och vi käkade middag. Var svin mysigt, och framför allt kul! Jag hade innebandy på söndagen men jag stannade hemma och ringde runt till
Mina nära och kära i Sweden istället :)
Sedan hade mitt äldsta barn basebolls match som vi drog till och på kvällen åkte jag och brudarna till staples center för att se en spännande basketmatch med clippers. Kul kul

Den sist bilden är kul, det är min tvååriga kille som lånat sin syrras crocs, feminint ! Hehe


Mobilbilder

Här kommer bilder från min mobil ! Ska lägga upp viedon efter detta


Bungy

Här kommer bilder bilder från Ebbas kamera när vi var och hikade och hoppade bungyjump ! Ska lägga upp bilder från min telefon, PLUS VIDION när jag hoppar !

Bungyjump

Jag överlevde ! Så sjuk jävla känsla . Ska lägga upp videon snarast, denna vecka är det fokus på träning och göra klart en läxa för kursen jag var på. Ja jag måste göra skiten ändå. I söndags hade vi drygt 30 grader, jag och brudarna hängde på playan. Sedan vart vi på middag för Sofias värdpappa fyllde 41. Jag älskar härmed sushi . Gött


Close up

Jävlar. Imorgon är det fredag. Sedan är det lördag...... Hopp hopp . Taggad? JA!
Enda tråkiga är att Freja inte kan följa med ! Något som är på plus sidan är att det ska bli 25-27 grader i helgen. Underbart!

Nu ligger jag i sängen efter att ha vart på boxning och kollat när min äldsta kille spelat basebollmatch. Kallt med kul. Ska skypa med virre om 45 minuter.

Loooove


RSS 2.0