Kokosnöt

Kan vara något av det godaste som finns. Färsk kokosnöt. Det var min kära vän Sofia som introducerade oss , all kärlek till henne.


3


Smille like you mean it


Sött

I måndags beställde jag lite lite svenskt smågodis från en svensk godisaffär i NY, vart typ en impulsköp. Klick, klick, och så vart det påväg till mig. Hehe oj oj. Men ska ut och springa senare och var på boxning igår. Så det är lugnt, ska inte komma hem tjock och skallig. Lovar :)

I afton ska jag jobba för föräldrarna ska på fest och imorgon ska jag iväg till fina kristine på middag . Tänkte nog boxas lite imorgon också. Btw så sa en kille till mig igår att jag slog heeeelt fel på säcken. Aj aj, så jag ska öva framför spegeln. Här är två söta bilder på hur förpackningen på godiset såg ut, ska visa er era nyfikna jävlar vilka sorter jag tog sedan. Puss på er !!


Soft lips

Det här är det bästa för dina läppar enligt mig. Jag älskar det. Tjoop


Bomshaklalakaa

Det här har jag ägnat mig åt ikväll.

Tic tic

Herregud vad tiden går. Har redan vart här i 5 månader nu, kan inte fatta det. Skypade med min kära lilla Sara igår, det var gött. Fina rara Sara. Fick föresten ett paket i förra veckan av hennes mamma med tre böcker i, tjooho. Gulle Lena !

Mina värdföräldrar åkte på semester tors-söndag så jag var hemma med kidsen och farmor som kom och hjälpte till. Puuuh, inte kul. Var väldigt hetsigt och jobbigt. Men helgen gick över och nu är det redan ny vecka.

I helgen ska vi ha hejdå middag för kristine som åker hem till Norge nästa helg. Plus att vi ska fira att Sofias värdbarn fyller 1 år ! Wooow


18 januari

Sofia och just har tänkt hoppa bungyjump om några veckor. Fy fan. Men jag ska genomföra det, får se hur många av våra andra brudar som hakar på, vet att Freja är lite sugen. Heja heja oss. Klarar jag det klarar jag vad som helst!

Snackade precis med pappa lite, första gången sedan de drog hem. Två ?! Veckor sedan de drog nu. Haha sjukt vad tiden går !

Imorse råkade min värdpappa hälla ut vår akvarie fisk i vasken och här i USA har alla en kökskvarn så som tur var hamnade han i den lilla behållaren där kvarnen köttar sönder allt hushållsavfall. Jag stack ner handen och lyckades fiska upp den lille stackaren. Borde få dagens hjälte pris haha.


Sunday

Idag tog jag bussen upp till Sofia för vi skulle åka skridskor, vilket vi gjorde. Jag och hon. Jäkligt skoj vart det ! Efter det plockade vi upp kristine och drog upp till
West Wood för att möta upp Karin och Ebba för en hejdå lunch. Karins värdfamilj och organisation är dumma i huvudet så de skickar hem henne för att hon vart lite sjuk. Så det var väldigt tråkigt att säga hej då.

Jag och Sofia drog sedan till whole foods en mataffär med bara ekologiska och närproducerade produkter osv. Vi köpte kex och ost och hade picknick med hennes värdsföräldrar på golvet. Mys ! Jag slaggade där för idag är det en röd dag här och jag ska bara jobba från ett och typ två timmar framåt. Så nu väntar jag på bussen hem. Kul...


Sweet disposition

Under mina fem månader här har jag verkligen insett hur mycket jag tar familj och vänner för givet när man träffar dem hela tiden. När jag kommer hem ska jag sluta med det.
Jag älskar er


Ögonbrynsvaxning

Så här vacker blir jag när jag vaxar mina ögonbryn. Mums

Döda dalen & Vegas


Mysig Bild


Yosemite


San Francisco


LA - Monterey


Worst day ever

Idag vinkade jag av min fina familj på flygplatsen, först mamma, martin, virre och freddan. Sedan Pappa. Det var riktigt jobbigt. Men det blir nog bättre. Mina två veckor med dem har vart kanon ! Vi har åkt runt över hela californien och sett sjukt mycket platser och saker. Vi var iväg en vecka, sedan jobbade jag 2 dagar och sedan var jag med dem fredag - söndag. Igår söndag spelade jag och virre innebandy med grabbarna och Sofia, det var kul ! Våran resa: La till Monterey för att övernatta, Monterey till San Francisco. Vi körde på väg nr 1 längst kusten hela vägen, och WOW vad vackert det var ! I San Francisco stannade vi två dagar för att kolla på golden gate bron, muir woods skogen, Lombard street och China Town ! Efter det drog vi till Yosemite och tittade, väldigt vackert. Vi övernattade i Bakersfield och på väg till Las Vegas åkte vi igenom döda dalen, det var coolt ! Vi kom till Las Vegas på nyårsafton runt sex, vi åkte till the Strip som är huvudgatan och sedan käkade vi nyårsmiddag på hotellet. På nyårsdagen åkte vi in till the Strip igen för att kika lite och sedan drog vi vidare till en stad som heter Williams för att övernatta. Från Williams åkte vi till Grand Canyon vilket var det bästa på hela resan ! Från Grand Canyon åkte vi vidare till Phoenix och till en outlet, sedan dagen efter genom Plams Springs och ännu en Outlet och sedan var vi tillbaks i LA. Puuh, intensivt !
Ska ge er en bildbomb när jag fattar hur man gör hehe. Hade idag min första boxningsträning, Herregud! Jobbigt men kul !

On the road

Imorse lämnade vi San Francisco bakom oss för att bege oss vidare. Vi åkte till Yosemite, satan vad vackert det var! Svårt att ta in och ännu svårare att fånga på bild. Dit vill jag åka igen, och typ campa. Lite läskigt att det finns björn där uppe dock, men jäkligt coolt också. Vi åkte vidare till en annan skog för att kolla på megastora träd, inte ens klokt vad stora de var !

Nu lämnar vi ett ställe som heter kingsburg bakom oss, en stad som grundades av svenskar en gång i tiden. De har tydligen en svensk festival varje år, får nog dra med mig de andra brudarna dit i maj! Inatt ska vi sova i bakersfield för att först imorgon dra till Las vegas och fira nyår! Ska bli raffigt. Vi ska åka igenom döda dalen som är USAs lägsta punkt, ska bli coolt!

Hoppas ni har en fin nyår alla! Saknar er pluttisar!


RSS 2.0