Disneyland

Just hemkommen från Disneyland. Jag säger bara WOW ! Snackar mer med er om detta imorgon, need some sleep!


Födelsedag

Idag har vi firat lilltjejens stora födelsedan. Nämligen tre år ! Big day. Det var kanon kul, hon vart superglad för presenterna hon fick av mig nämligen en mysig nalle, ett bamsepussel och en tröja med fjärilar som hon äälskar !
Jag bakade en tårta och dekorerade den i smyg när de tog sin dagliga nap heheh. Hennes mamma blev impad av den, ska lägga upp en bild i dagarna.
Imorgon blir det Disneyland för hela slanten och familjen, så kul ! Jag är taggad ! Big plans för de två kommande helgerna med, uppdate om detta snart. Håll i er !

Puss i pannan på er Svenskar !


1 månad

I'm back! En månads tystnad och nu är jag här igen, tack vare min kära syster som tipsade mig om blogg.se applikation! Tjohooo. Eftersom jag inte köpt någon dator än och det inte funkat att blogga från iphonen har jag fått lägga bloggandet åt sidan. Tills nu !

Svårt att sammanfatta en hel månad , men jag ska göra ett försök.
Jag kom fram till familjen på en fredag, hängde med dem och chillade rätt gött hela helgen. Sofia aka kakan /leftis kom hit samma helg och hälsade på. Förjäkla go brutta. Det är med henne jag spenderat mina helger med.

Familjen är hur Goa som helst, precis som jag tänkte mig. Nu har det ju gått en månad sen dess och vi har alla lärt känna varandra mer och jag har börjat komma in i rutinerna.

Jag har sedan ni senast hörde från mig, hunnit bli hundbiten, vart på akuten två gånger ( för hundbettet och för några konstiga utslag som försvann) fått ett gäng med brudar till kompisar som också jobbar som Au Pairer här. Jag har så sent som igår kväll kört bil på kvällen och på en motorväg helt själv! Kändes så jäkla gött när jag var klar! Fick låna handboken till körkort av Sofia så nu ska jag börja plugga och boka in en tid för CA körkort !

I helgen var min kära far här! Han är uppe i Arizona med sitt jobb och jobbar ett tag, men lyckades få ledigt för att hälsa på mig. Vi åkte runt på en mängd bilträffar, han gillar ju allt som har med motorer och bilar att göra. Han var nöjd och jag var lycklig att få träffa honom igen. Förhoppningsvis får jag tjingsa på resten av min familj till jul !

Okej, kändes som att det blev en härlig blandning i detta inlägget, lite rörigt kanske, men svårt att sammanfatta allt som hänt !

Hörs snart igen, puss i pannan


RSS 2.0