Ferre

Jag kom in på haloween festen! Sweeet! Ja jag var ju en cupcake, den som ni ser på bilden i inlägget under. Gött för jag var ensam om det iallafall! Vi hängde hos Karin innan och gjorde oss iordning, det var festligt. Han som var med och arrangerad hela kalaset har en glassaffär uppe i hollywood och där har han de godaste kakorna i stan! Gött när han bjöd på det igår heheh. Min lilla cookie (Sofia) kunde knappt inte slita sig ! Vi dansade på golvet medans stripporna dansade i underkläder uppe på baren. Några från vår innebandyfamilj var där. Blandannat en som är från Kungälv, världen är liten! Det var en kul kväll , mindre kul att köra hem i dimma. Men det gick ju bra det med.

Idag är det jobb som vanligt, slutar halv sex och sedan tror jag att hela haloweenandet drar igång med tric and treat eftersom det är idag det är haloween här. Svårt att veta exakt hur det är när det är första gången man upplever det! Jag har vart nere på postkontoret med kidsen idag och skickat iväg paket till mina kära syskon, virre fyllde i tisdags och min bror fyller 18!!!! På lördag. Lilla Plutten Har fan blivit stor! Snackade med pappi idag också, härligt. Om två månader är de här allihopa !

Denna veckan ska jag försöka få till en massa skypande med mina fina vänner. Har dålig samvete för att det inte blir oftare, men det är svårt att få ihop allt. Jag har inte glömt er, kommer inte hända.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0